Wellness

Wellness

Sanarium
Een traditionele sauna, een warme luchtbad, een tropenbad, een aromabad en een stoombad. U kiest gewoon de badvorm waar u zin in heeft en het Sanarium past de luchtvochtigheid en de temperatuur volledig automatisch aan uw wensen aan.

Hammam
Een stoombad is ideaal als u kampt met een verkoudheid of hoest. De zachte stoom, eventueel aangevuld met eucalyptus aroma, werkt helend voor keel, neus en luchtwegen.

Jacuzzi

Infraroodstralers
Infraroodwarmte activeert uw lichaam. Losse stralers werken zeer gericht op de spieren zonder dat u direct transpireert. Het weldadig effect ervan is wel 100% voelbaar.

Powernapping bed
Met een zachte pendelbeweging wordt u in een ontspannende korte slaap gewiegt. Na slechts 15 à 20 minuten bent u weer fris en monter én met een verhoogd concentratie- en prestatievermogen.

Sonnenwiese
Geniet van de positieve effecten van warmte en licht. De Sonnenwiese geeft u een lang, mooi blijvende, natuurlijk ogende bruine tint en verhoogt de aanmaak van Vitamine D. U wordt verwend met een weldadige stralingswarmte en het herstel van uw huid wordt gestimuleerd.